CA - Contract Administration

Polityka prywatności i plików cookies

Contract Administration ceni prywatność Klientów, partnerów i użytkowników naszej strony internetowej i działa zgodnie z wszelkimi regulacjami prawnymi związanymi z ochroną danych osobowych.  Oświadczamy również, że nie przekazujemy, nie użyczamy i nie sprzedajemy danych osobowych innym podmiotom bez zgody Klienta, za wyjątkiem sytuacji, kiedy będzie wymagało tego obowiązujące prawo. Dane osobowe użytkowników naszej strony internetowej traktowane są przez naszą firmę jako dane poufne.

Dla zachowania najwyższych standardów sieciowych, chcemy poinformować, jakie informacje pozyskujemy za pomocą naszej strony internetowej i jak je wykorzystujemy.

Logi serwera: Serwer strony internetowej zapisuje Państwa adres IP w standardowym logu serwera.  Loginów serwera używamy dla diagnozowania problemów z naszym serwerem, badania sposobu użytkowania naszej strony, prowadzenia statystyk oraz do poprawy jej funkcjonowania. Logi IP nie zawierają żadnych Państwa danych osobowych.

Ciasteczka (Cookies): nasza strona może używać „ciasteczek” do kontroli dostarczania treści i monitorowania aktywności na naszej strony.

Dane z formularza kontaktowego: W formularzu prosimy o podanie nazwy firmy lub imienia i nazwiska oraz adresu e-mail osoby zainteresowanej kontaktem z naszą firmą. Dane te są pobierane i przechowywane wyłącznie w celu skontaktowania się z Państwem w związku z przedstawieniem naszej oferty, weryfikacją świadczonej przez nas usługi lub innym tematem, który podali Państwo w formularzu. Jeżeli dane te zostaną wykorzystane do wysyłki mailowej reklamującej naszą firmę lub informującej o naszych propozycjach współpracy i nie wyrażą Państwo na to dalszej zgody to zawsze istnieje możliwość zrezygnowania z otrzymywania podobnych informacji w przyszłości.  

Wypełniając nasz formularz kontaktowy wyrażają Państwo zgodę na przetwarzane podanych danych osobowych i wykorzystywanie ich do celów marketingowych (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883)) oraz zgodę na otrzymywanie informacji handlowej drogą elektroniczną (zgodnie z ustawą z dnia 26.08.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną obowiązującą od 10 marca 2003 r.) Jednocześnie mają Państwo prawo wglądu do swoich danych, ich poprawienia lub usunięcia Administratorem danych osobowych jest Contract Administration.

Korzystając ze strony www.ca-staff.eu  akceptujecie Państwo naszą  politykę prywatności.  Firma Contract Administration zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie, aktualizacje polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej z zachowaniem bezwzględnie obowiązujących przepisów prawa.

Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące ochrony prywatności lub zasad polityki prywatności stosowanych na tej stronie prosimy o kontakt z naszą firmą.

Zapisz się do newslettera

Chcesz być na bieżąco? Subskrybuj nasz newsletter!

Contract Administration

City Business Center 5 Karadžicova 16
821 08 Bratysława
✆: +421 254 630 457

Contract Administration
Sp. z o.o.

ul. Hrubieszowska 2
01-209 Warszawa
✆: +48 22 295 3200

Contract Administration

Masarykova 34/413
602 00 Brno
✆: +420 542 425 831

Contract Administration
Sp. z o.o.

ul. Strzegomska 142A
54-429 Wrocław
✆: +48 71 733 1300

Contract Administration
Sp. z o.o.

ul. Smoleńsk 18/1
31-112 Kraków
✆: +48 12 334 9100

Contract Administration
Sp. z o.o.

ul. Nawrot 114
90-029 Łódź
✆: +48 42 671 8560

Contract Administration

U Garáží 1611/1 Praha 7 Holešovice
Praga
✆: +420 221 111 611

Słowacja

Bratysława

Polska

Warszawa, Wrocław, Kraków, Łódź

Czechy

Brno, Praga

zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.